Всеки бизнес продава продукт или услуга. За да успеете в бизнеса, трябва да имате добър продукт или услуга и умения и средства, да ги продадете. Един добър ERP софтуер може да ви помогне с втората част - продажбата на продукта или услугата.  Някои от важните функционалности на облачното ERP решение:

  1. Софтуер, който съхранява информация за всички ваши продукти. Имена, описания, снимки, ръководства за потребителя, цени, маржове, инвентар и др. Бизнесът трябва да разполага с цялата необходима информация за продукти и услуги. Продуктите трябва да са гъвкави - трябва да можете да добавяте всякаква допълнителна информация за вашите продукти - цветове, размери, тегло, материали и др. Местоположения, складове, срок на годност, партиди и много други.
  2. Продажби - Финанси. Поръчки за покупка, поръчки за продажба, фактуриране, отчитане и визуализиране на вашите продажби, кредитни известия, банкови сметки и плащания. Как може една компания да бъде успешна, ако няма представа за най-продаваните продукти, маржове и печалби, продажби месец за месец и т.н.
  3. CRM - Управление на взаимоотношенията с клиентите - този модул ви помага да следите вашите клиенти и перспективи. Информация за връзка с вашите клиенти, информация за плащане, информация за договора, информация за цените, планирани събития и срещи с тях, предложения, които сте им изпратили или планирате да изпратите.
  4. POS - точка на продажба. Това е модул за бързи продажби. Ако имате магазин и скенер за баркод. Просто кликнете, прочетете продукта и завършете продажбата. Софтуерът обработва акции, маржове, фактуриране, разписки и др.
  5. POS за сензорен екран - приятна опция за много фирми, която да обмислят
  6. Администратор и дневници. Всеки потребител има свой собствен вход и всяко действие, което предприеме, се записва. Всеки потребител може да има различни роли и да има достъп само до конкретни ресурси. Например мениджърът на склада може да има достъп само до продукти и запаси, но не и до перспективи, оферти, заплати и др. Мениджърите на човешки ресурси могат да виждат заплати, но не и складове и инвентар.

Какви са предимствата на вземането на облачно решение срещу закупуването на софтуер или безплатното.

  1. Няма големи първоначални инвестиции и гъвкави месечни плащания въз основа на нуждите. Покупката на софтуер може да струва скъпо. Локализирането и модифицирането според нечии нужди е още по-скъпо. Поддръжката, архивирането, хостингът / инфраструктурата могат да увеличат разходите Ви.
  2. Облачните решения следват най-добрите практики в различните отрасли. Следвайки бизнес модела, който е вграден в софтуера, най-вероятно ще подобрите ефективността си.
  3. Решенията в облак са мащабируеми - с нарастването на вашите бизнес нужди може да се увеличи и софтуерът ви

SubCloud е решение с уникална съвкупност от модули и функционалности, което цели максимално улеснение и подобряване на бизнеса ви.  Ако се нуждаете от допълнително информация относно SubCloud и как облачното решение може да бъде полезно точно за вашия бизнес, може да се свържете с нас